Roy Henning Snyen

Lansert

coverDa er "Preludes for guitar" lansert og tilgjengelig på steder som f.eks. www.lawostore.no, platekompaniet.no, CDon.no, itunes, amazone.com osv. Den er ikke tilgjengelig på streamingtjenester som f.eks. Wimp og Spotify.
09.03.2015

Lanseringskonsert

PlakatFredag 6. mars 2015 slippes min nye CD "Preludes for guitar" på plateselskapet Lawo music. Dette markeres med en konsert i Kolben kulturhus, Kolbotn kl 19.30. Billetter kan forhåndsbestilles her
11.02.2015

Kontrakt med Lawo classics

KontraktDa har jeg skrevet kontrakt med Lawo classics for utgivelse av den kommende CD´en Preludes! Utgivelsen vil skje i Norge ca januar/februar 2015, resten av europa mars/april, USA og asia ca juni/juli.
06.06.2014

Don Pasquale

Don PasqualeI januar/februar 2013 blir det 8 forestillinger på hovedscenen i Den Norske Opera med Donizettis Don Pasquale. Denne elleville farsen som publikum åpenbart elsker, inneholder en serenade som akkompagneres av to gitarer og tamburin. Helten Ernesto synger til sin store kjærlighet Norina (Eli Kristin Hanssveen) for å overbevise henne til å gifte seg med ham. Da trenger han noen musikere til å hjelpe seg og det er her jeg kommer inn i bildet. En storslått forestilling og et stort privilegium å få være en del av denne!

Her er det rett før vi går inn på scenen.
10.01.2013

Nå på Wimp og Spotify!

Da er også Koyunbaba og Outside-Inside endelig tilgjengelige på digitale plattformer som Wimp og Spotify!
30.05.2012