Roy Henning Snyen

Lyriske toner fra Ski

Forside til "Lyriske toner fra Ski"
Ski historiske konserter har nå i over 10 år bidratt til det profesjonelle musikklivet i Ski. Vi har arrangert et stort antall klassiske konserter, vesentlig konsentrert rundt Ski-festivalen (tidligere Halmfestivalen). Fokus har hele tiden vært satt på komponister og utøvere bosatt i Ski. Et stort frivillig arbeide er nedlagt av "driftskomiteen" - Roy Henning Snyen, Vegard Lund og Morten Gaathaug. I år har vi dokumentert en del av vår virksomhet på CD, og denne CD-en lanseres på en konsert i Ski nye kirke, fredag 10. september 2010, kl. 18.00.
På CD-en er innspilt musikk av Borghild Holmsen, Arnljot Kjeldaas og Morten Gaathaug. Utøverne er blant Skis fremste musikere; Helene Wold, sopran, Haldor Mæland, klaver, Dagfinn Klausen, orgel, og Roy Henning Snyen og Vegard Lund, gitar. Plateselskapet vi har valgt er Bergen Digital. Utgivelsen er støttet av Norsk kulturråd, hvilket viser at prosjektet har interesse langt ut over kommunens grenser.

CD´en fåes kjøpt (bestilt, varenr: BDCD 7068) i din lokale platebutikk, eller på nettsiden: www.musikkonline.no (med 20 sek lytteklipp fra alle spor)
11.09.2010

Denne artikkelen har ikke blitt kommentert enda

Kommenter

:

:

:


9 + 2 =