Roy Henning Snyen

Anmeldelse i "Gitarr och Luta"

Gitarr ock lutaVeldig hyggelig anmeldelse av "Preludes for guitar" i det svenske gitarmagasinet "Gitarr ock luta":

"Kompositionerna är mycket varierade ock egendomligt nok gillar jag mest det som "gitarr-nybörjaren" Madsen skrivit, men jag fastnar även för ett preludium av Bolstad Skjelbred med titeln Fluctuations som har en aning skruvad men konsekvent logik. Även Bolstad Skjelbreds minimalistiska Small machine A ock B är intressanta. Roy Henning Snyens gitarrspel är mycket velbalanserat och dynamisk ock studioinspelningen har en ovanlig tydlig klangbild, vilket sammantaget gör det til en njutning at lyssna på skivan."

Rolf Nilsén
22.09.2015

Konsert i Sarpsborg

KonsertSøndag 20 september holder jeg en solokonsert i Metodistkirken i Sarpsborg. Det er Konsertserien som arrangerer. Jeg har fått æren av å åpne høstens sesong med gitarkonserter. Det ser jeg frem til!
19.09.2015

Fin anmeldelse

Den klassiske CD-bloggenHer kom det flere hyggelig ord om "Preludes for guitar". Trond Erikson skriver bl.a. følgende:

"Roy Henning Snyen er en av landets beste strengespillere innen den klassiske sjanger, og det er stas at han tar for seg tre norske samtidskomponister på en helt ny cd. Og opplevelsen er god den - takket være både komponister og utøver." "...komponistene flinke til å gi utøveren både tekniske utfordringer og å sette musikerens evne til å skape farger på prøve. Og det er disse øyeblikkene Roy Henning Snyen fanger så inderlig godt. Han tar de musikalske utfordringene og gir musikken masse liv. Dette er en plate som både er vakker, utfordrende, spennende og viktig."

Les hele anmeldelsen her
01.08.2015

Den første anmeldelsen

Anmeldelse i Oppegård avisFin start på anmeldelser av "Preludes for guitar" i Oppegård avis. Veldig hyggelig å bli omtalt med:

"Roy Henning er en sann mester og tar oss med på en reise gjennom både enkle og kompliserte "preludes" som kan betegnes som balsam for ørene. Det jeg likte spesielt godt var hans eksepsjonelle bruk av dynamikk (mesterlig), bruk av overtoner og det perkussive elementet i "Prelude nr 7" av Kjell Marcussen og "Wait! Patience.." av Bjørn Bolstad Skjelbred." David van Dort

Måtte det fortsette slik!

25.03.2015

Lansert

coverDa er "Preludes for guitar" lansert og tilgjengelig på steder som f.eks. www.lawostore.no, platekompaniet.no, CDon.no, itunes, amazone.com osv. Den er ikke tilgjengelig på streamingtjenester som f.eks. Wimp og Spotify.
09.03.2015